luni, 22 octombrie 2007

Receptor Globo 7010CR

Am ales sa scriu despre acest receptor deoarece il cunosc probabil cel mai bine dintre toate celelalte.

Este un receptor din clasa celor ieftine dar bune :). Este foarte stabil si se pot pune patch-uri relativ usor fara sa necesite cunostinte aprofundate.

La ora la care scriu acest articol ultima versiune de soft este 2.4.10. si poate fi gasit pe multe site-uri de specialitate.
Aceasta versiune de soft practic deschide multe pachete internationale cum ar fi Premiere din Germania, D+ din Spania, TPS din Franta dar si autohtonul nostru D*g* TV.


Avantajul acestui receptor este acela ca pe el se pot pune mai multe variante de soft pe langa cele dezvoltate de cei de la Globo. Receptorul merge si cu soft de la Truman, Yumatu, Starsat.

Deasemenea acest tip de receptor se preteaza si la sharing intern. Cu o subscribtie de MAX pusa intr-un asemenea receptor se poate face sharing spre alte receptoare Globo fara a fi nevoit sa platesti mai multe abonamente in caz ca vrei sa vezi pe mai multe televizoare semnalul digital.

Receptoarele Globo sunt practic identice cu cele Opticum avand doar design diferit. Componenta pieselor este aceasi, evident la receptoare din aceasi clasa.

Am sa revin mai tarziu cu tutoriale depsre modul de a rescrie softul acestui receptor.

Sat

5 comentarii:

Anonim spunea...

ar prinde bine si niste sfaturi pentur incepatorii care vor sa isi instaleze antena satelit... ce firme recomanzi? care sunt avantajele si dezavantajele pe care le ofera fiecare companie?... etc

Sat spunea...

Majoritatea firmelor care ofera servicii de televiziune pe satelit asa numitul Direct To Home nu ofera si servicii de instalare. Digi TV, Focus Sat, Boom TV si Max au contracte de colaborare cu instalatori autorizati care trebuie contactati pentru a merge la o instalare.

Dolce este singura platforma DTH care asigura montarea echipamenteler prin proprii lor instalatori.

Am sa revin cu un articol mai detaliat despre preferintele mele in materie de DTH precum si cu avantajele si dezavantajele vazute din punct de vedere al clientului.

Anonim spunea...

subscribtie de MAX unde pot gasi asa ceva?

Anonim spunea...

It's really a cool and helpful piece of information. I'm satisfied that you just shared this useful info with us.
Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.


http://blackmotorcorp.com/read_blog/24669/the-extensive-benefits-in-order-to-buy-instagram-followers-from-the-trustworthy-form
Here is my web site ; shoulder

Anonim spunea...

I'll right away snatch your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any?
Kindly let me recognise in order that I could
subscribe. Thanks.
http://www.turningheads.co.za/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=317061&Itemid=0
Also see my webpage :: loganathan